17 maart: De Andersons met Hier dooft niets

De Andersons – Hier Dooft Niets
Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering met als bijzondere gast
programmamaker en verslaggever Kitty Mertz
Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los. In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze middag is dat programmamaker en verslaggever Kitty Mertz. Als je aan Kitty denkt, denk je aan passie.
Ze presenteert, maakt reportages, en ontvangt allerlei interessante persoonlijkheden op haar bank. En dit alles doet ze met een jaloersmakende overgave en betrokkenheid. Bij Schagen TV en radio is ze dan ook onmisbaar en brengt ze telkens weer nieuwe verwondering naar de huiskamers. Deze middag zullen de rollen worden omgedraaid en
zal Kitty, als onderdeel van dit theaterconcert, zelf worden geïnterviewd over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.

Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

De pers over de Andersons:
“Wonderschone liedjes”, “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis”

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Aanvang: 15.00 uur Entree € 12,50

www.deandersons.nl